Wolfram Martin en Bill Martin - Wild

Wild

Een boek van Wolfram Martin en Bill Martin

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Wild, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De beste recepten voor de fijnproever.

Ree, damhert, everzwijn, haas of wildgevogelte... Het vlees van dieren die in de vrije natuur zijn opgegroeid, smaakt heerlijk en bevordert de gezondheid. Vaak beschouwt men wild als exclusief voor feestdagen, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer zo te zijn. In dit boek vindt u een gevarieerde keuze, van een snel bereide everzwijnbiefstuk tot een feestelijke, gevulde damhertbout. Bovendien leest u waarop u moet letten bij de aankoop van wild en krijgt u veel nuttige tips bij de recepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken