Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Wild en bijna wild, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Een rozige hazerug, een kotelet van het wilde zwijn, een knapperig geroosterde fazant… wie aan wild denkt, denkt aan een uitgebreide feestelijke maaltijd, aan culinaire hoogtepunten. Maar jammer genoeg ook aan lange bereidingstijden of ingewikkelde recepturen. Wild is heerlijk, maar niet altijd even gemakkelijk klaar te maken. Met die gedachte rekent dit boek definitief af. Cecile Thijssen geeft een heerlijke verzameling gerechten, waarin de traditionele hazepeper en reerug niet ontbreken, maar waarin tevens plaats is voor nieuwe, originele suggesties voor de thuiskok van vandaag. Gebruikmakend van ook “bijna wild”-produkten als parelhoen, struisvogel, kwartels en konijn, laat Cecile Thijssen zien dat gemakkelijke recepten niet minder feestelijk hoeven te zijn.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.