Trilogie de cochon de lait - Speenvarkenkoteletjes op drie manieren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 32 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalbsfilet auf Kürbis-Paprika-Sauce mit Baharat / Kalfilet op pompoen-paprikasaus met Baharat

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Kippenvleugeltjes uit Buffalo - buffalo-style chicken wings

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Gegrilde vijgen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Fillotulpen ( om te vullen)

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten