Panaché de poissons - Vis varié
★
★
★
★
★
Een recept van Gerrit Greveling.
U vindt dit recept op pagina 36 in Koken in een duinpan .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- beurre blanc
- bleekselderij
- boter
- droge witte wijn
- grietfilet
- olie
- peper
- prei
- sint-jacobsschelpen
- tongfilet
- ui
- vis
- visbouillon
- wortel
- zalmfilet
- zeeduivelmoten
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.