Marbré de volaille et ris de veau au foie gras d'oie - Terrine van kip, kalfszwezerik en ganzenlever
★
★
★
★
★
Een recept van Gerrit Greveling.
U vindt dit recept op pagina 62 in Koken in een duinpan .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- kalfsvlees / gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- droge witte wijn
- ganzenlever
- gelatineblaadjes
- kalfszwezerik
- kipfilet
- mosterdsaus
- peper
- peperkorrels
- portsaus
- prei
- spinazieblaadjes
- tijm
- ui
- water
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.