Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Tamme eendeborst met risotto en portsaus
- Ingrediënten:
- barbarie-eendenborst, champignons, gele paprika, knoflook, olijfolie, portsaus, risotto, rode paprika en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met portsaus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient portsaus:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan: