Râble de lièvre aux girolles - Gebraden hazenrug met cantharellen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Toast met cantharellen

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Forestièresaus

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Wilde paddenstoelen

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Cantharellen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen