Tamme eendenborst met cantharellen
★
★
★
★
★
Een recept van Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins.
U vindt dit recept op pagina 157 in Lekker Hollands .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- voorgerecht
Ingrediënten
- bladpeterselie
- cantharel
- citroenrasp
- extra vierge olijfolie
- sjalot
- tamme eendenborst
- veldsla
- witte-wijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.