Rudolf Knoll, U. Schweizer en R. Knoll - Alles over witte wijn

Alles over witte wijn

Een boek van Rudolf Knoll, U. Schweizer en R. Knoll

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Alles over witte wijn, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Fruitig en licht, karaktervol of zacht, uit druivensoorten zoals chardonnay, riesling, sauvignon blanc en dergelijke ontstaan wijnen voor alle gelegenheden. Maar welke witte wijn is de juiste voor u? Deltas wijnbibliotheek biedt u een uitstekende methode om de wijn te vinden die het best bij uw persoonlijke smaak past. U krijgt informatie over: * de vier factoren die de kwaliteit van wijn bepalen: de wijnstok en zijn druiven, het klimaat en de bodem, de bekwaamheid van de wijnmaker en de jaargang. * de invloed die deze factoren hebben op de smaak, op de bewaarmogelijkheid en op de prijs van de wijn. * welke witte wijn bij welke culinaire gelegenheid past. * de meest interessante witte wijnen uit de hele wereld en hoe u ermee moet omgaan. Rudolf Knoll is al jaren redacteur van het internationale wijnmagazine Vinum en heeft alle gebieden ter wereld bezocht waar witte wijn verbouwd wordt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken