Sterrenchefs van bij ons
koken met Cauderlier
Een boek van J. van Hemeledonck en P. Debeerst
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sterrenchefs van bij ons, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Topchefs laten zich inspireren door het beroemde oude receptenboek van Philippe Cauderlier, de Escoffier van de Lage Landen
Vijftien chefs (onder meer Jan Buytaert, Peter Goossens) bereiden telkens drie eigentijdse varianten op de klassieke recepten zoals waterzooi en tomaat-garnaal
Volgens de succesformule van Carnet de cuisine, met heerlijke sfeerfoto’s van Philippe Debeerst als echte tableaux vivants
Een boek waarin meer dan dertig Michelinsterren fonkelen!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.