Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kook, feest, geniet - Mario&ik, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In juli verscheen het eerste bookazine uit de serie “Mario & Ik”. Een kook-doe-bookazine van chef-kok Mario Ridder van restaurant De Zwethheul, met recepten op sterrenniveau. Mario & Ik is in elk opzicht een bijzonder bookazine. Het is niet gemaakt om in de kast te zetten of ongebruikt op de koffietafel te leggen. Mario & Ik is voor in de keuken en nergens anders. Koken uit Mario & Ik is koken met ingrediënten die je bijna allemaal in de betere supermarkt koopt. De recepten zijn helder beschreven, logisch en overzichtelijk weergegeven en ondersteund met heel veel foto”s. Voor kokers die toch nog een vraag hebben: zij kunnen bellen met Mario op de “Mario & Ik vragenlijn”. (www.marioenik.com)</br></br></br>Na het eerste kook-doe-bookazine “Mario & Ik” van chef-kok Mario Ridder waren de lezers al snel toe aan een tweede nummer. De volgende stap is nu thuis zelf op sterrenniveau koken. Dit tweede nummer van “Mario & Ik” gaat verder waar deel 1 ophoudt. Bol van de nieuwe gerechten, achtergrondverhalen en geïnspireerd door de feestdagen en de wintermaanden. Helder geschreven, gemakkelijk in gebruik, schitterend gefotografeerd en met gerechten voor TIEN PERSONEN! Geen poespas maar gerechten die voor iedereen te bereiden zijn.</br>
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.