Cas Spijkers en C. Spijkers - Bijzondere gerechten met kaas

Bijzondere gerechten met kaas

Een boek van Cas Spijkers en C. Spijkers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Bijzondere gerechten met kaas, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

In de tijd van de Grieken en Romeinen werd al kaas bereid, geen wonder dat de kunst van het kaas maken door de eeuwen heen heeft geleid tot vele soorten en smaken. Ook Cas Spijkers, die bekend is als chefkok van restaurant De Swaen en van het tv-programma ‘Koken met Cas’, is kaasmaker. Sinds een aantal jaren legt bij zich toe op het bereiden van bijzondere kaassoorten, waarvan onder andere
de geitenkaas met aardappelschillen al grote bekendheid geniet. Niet alleen de kaas die bij zelf ontwikkelt, maar ook de ‘klassieke’ kazen worden in de keuken van Cas in vele gerechten toegepast. De recepten in dit boek omvatten dan ook aantrekkelijke hapjes en snacks, salades, soepen en voorgerechten, hoofdgerechten met vlees, vis, groenten, aardappelen, pasta en rijst, hartig gebak en bijzondere nagerechten. Aan de recepten gaat informatie vooraf over kaasbereiding en de in de recepten gebruikte kaassoorten. Alle gerechten staan
afgebeeld op schitterende foto’s in kleur, waardoor het duidelijk beschreven recept nog gemakkelijker te volgen is. ook de foto’s uit dit vierde boek van Cas Spijkers zijn van de hand van LuiS Bisschops, een grootheid op het gebied
van culinaire fotografie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken