Rosemary Moon - Het ijsmachineboek

Het ijsmachineboek

Een boek van Rosemary Moon

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het ijsmachineboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Deze zonovergoten verzameling omvat meer dan 100 recepten voor sorbets, sherbets, gelati, (room)ijs, sauzen en desserts, die zowel met áls zonder machine bereid kunnen worden. Daarnaast vindt u in dit boek tips over bewaren, zacht laten worden, invriezen en het perfecte bolletje. Dankzij dit boek wordt ijs maken bijna net zo’n feest als ijs eten!

Met onder meer recepten voor:
Chocoladekoekjesijs
Appel-kaneelijs
Citroen-limoenijs
Rozelimonadesherbet
Vanillegelato
Frozen yoghurt met frambozen
- Wie er altijd al van gedroomd heeft zelf de meest exotische ijssoorten te maken, kan met deze uitgave aan zijn trekken komen. Tongstrelende recepten voor kers-amaretto- en citroengras-pistacheijs zijn opgenomen, maar ook op het eerste gezicht enigszins bizar aandoende recepten voor gazpachosorbet en voor pompoen-, chocolade-tofu- en chilipeperijs. Vooraf uitgebreide informatie over de ijsmachine (alle recepten kunnen overigens ook zonder deze tijd- en werkbesparende hulp worden bereid), keuze van ingrediënten, technieken, trucjes en tips om tot een optimaal resultaat te komen. De hoofdstukken zijn ingedeeld naar soort: roomijs, sorbets, sherbets, melkijs enz. Tot slot nog wat recepten van sauzen en desserts. In deze uitgave gaan degelijke kwaliteit en mooie vormgeving hand in hand. Veel prachtige foto’s, zowel paginagroot als piepklein en een prettige, tot lezen uitnodigende lay-out. Register op alfabet.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken