Fruti de mare gratinati - Gebakken schelpdieren
★
★
★
★
★
Een recept van Antonio Carluccio.
U vindt dit recept op pagina 148 in Mijn Italiaanse keuken is een feest .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- citroen
- extra vergine olijfolie
- gladde peterselie
- knoflook
- mosselen
- oester
- paneermeel
- scheermessen
- sint-jakobsschelp
- venusschelpen
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.