Antonio Carluccio

We hebben 38 boeken van Antonio Carluccio waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Antonio Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van Antonio Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Antonio Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofd vlees in napolitaanse ragu

Ingrediënten:
droge rode wijn, estratto di pomodoro, lamskrabbetjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rigatoni, runderborst, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Koolrolletjes

Ingrediënten:
boter, ei, gaar vlees, knoflook, luganega, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, savooiekool en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Basisrecept uit Eten in Italie:

Groene saus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde paprika's

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, kappertjes, knoflook, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kastanjejam

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, kastanje, laurier, vanillestokje en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Siciliaanse groentesoep

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Wilde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, brandnetel, extra vierge olijfolie, knoflook, lente ui, paardenbloem, peper, raketkruid, wilde knoflook en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Alle recepten van Antonio Carluccio