Groenten top-10
de nieuwe keuken
Een boek van F. Boucher, Anne Scheepmaker en A. Scheepmaker
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Groenten top-10, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In dit twaalfde deel in de serie ‘De nieuwe keuken’ laten de culinair journalisten Anne Scheepmaker en Florine Boucher zien hoe de tien meest verkochte groenten op andere en verrassende manieren en met weinig moeite op tafel kunnen worden gezet. Zo komen niet alleen bloemkool, ui en Hollandse trostomaten aan bod (respectievelijk de nummers 1, 2 en 3 in de toptien), maar ook sperziebonen, geurige preitjes en knisperende struiken andijvie (de nummers 8, 9 en 10). Groenten toptien - de nieuwe keuken bevat lekkere en makkelijke recepten om variatie te brengen in het bereiden van de tien meest geliefde groenten in Nederland.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.