Licht geroosterd tam konijn met dungesneden snijboon, gevulde morieljes, poeder van nagelhout en creme van pastinaak

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 37 in The Last Waltz .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Garnalenpilaf met citroen-kruidenbrood

delicious. magazine - 2009-07

Bruschetta Rucola, zalm en kappertjes

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

mosselgratin

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Bruschetta Geitenroomkaas, tuinbonen en munt

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light