Licht geroosterd tam konijn met dungesneden snijboon, gevulde morieljes, poeder van nagelhout en creme van pastinaak
★
★
★
★
★
Een recept van Arjen Woudenberg.
U vindt dit recept op pagina 37 in The Last Waltz .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten
- brood
- citroen
- gevogeltebouillon
- konijnenrug
- kummel
- melk
- morielje
- nagelhout
- pastinaak
- room
- snijbonen
- vleesjus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.