Gepocheerde konijnenrugfilet, gegratineerde prei, raviol gevuld met ui en truffel, romige rozemarijnsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Arjen Woudenberg.
U vindt dit recept op pagina 53 in The Last Waltz .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- castric
- eidooier
- extra vergine olijfolie
- fijn zeezout
- gevogeltefond
- jonge prei
- konijnenfond
- konijnenkarkas
- konijnenparure
- konijnenrug
- limoensap
- olijfolie
- pastabloem
- patentbloem
- rode biet
- room
- rozemarijn
- sjalot
- truffel
- ui
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.