Langzaam-gekookte kikkererwten op toast met gepocheerd ei
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi.
U vindt dit recept op pagina 118 in Plenty more .
- Gang:
- ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- cayennepeper
- eieren
- fijne kristalsuiker
- gerookt paprikapoeder
- kikkererwten
- knoflook
- olijfolie
- rode paprika
- tomatenpuree
- ui
- vleestomaat
- za'atar
- zout
- zuurdesembrood
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.