Yotam Ottolenghi - Plenty more

Plenty more

Een boek van Yotam Ottolenghi

We hebben 156 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Plenty more, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten.

De gerechten zijn gerangschikt naar bereidingsmethode, van gebakken en gegrild tot rauw en samen met de kleurrijke foto’s en spannende combinaties maakt dat Plenty More tot een onmisbaar boek voor in elke (vegetarische) keuken!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Plenty more

Een greep uit de 156 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Baigan choka

Ingrediënten:
aubergines, bieslook, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Kadaifinestjes met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, kadaifideeg, knoflook, olijfolie, pecorino, peterselie, ricotta, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, tomaat, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Gegrild bananenbrood met tahin en honingraat

Ingrediënten:
bakpoeder, bananen, bloem, boter, ei, grof zeezout, honingraat, lichtbruine basterdsuiker, pecannoten, tahinpasta, volle melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / nagerecht uit Plenty more:

Tau fu fa

Ingrediënten:
ananas, fijne kristalsuiker, gember, kokosroom, palmsuiker, pandanbladeren, sojamelk, vege-gel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:

Gazpacho van tomaten en watermeloen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, grof zeezout, knoflook, olijfolie, rodewijnazijn, tomaten, tomatenpassata, ui, watermeloen, witbrood, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Gefrituurde bloemkool en tamarindedipsaus met munt

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, bloemkool, chilivlokken, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie, panko, peterselie, tamarindepasta, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van roze grapefruit met sumak

Ingrediënten:
basilicum, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde rode chilipeper, grapefruits, olijfolie, rode ui, roodlof, sumak, waterkers en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Gegrilde ziti met feta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cheddar, feta, fijne kristalsuiker, gedroogde oregano, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, lange zitipasta, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode chilipeper, tomatenpuree, uien, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van alfonsomango en kikkererwten met kerrie

Ingrediënten:
alfonsomango, bloemkool, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, jonge spinazie, kerriepoeder, kikkererwten, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, rode chilipeper, ui, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:

Walnoten-halvacake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, donkere basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, sesamhalva, walnoten, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pompoen met kardemom en nigellazaad

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, flespompoen, gemalen geelwortel, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, groene chilipeper, groentebouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, nigellazaad, olijfolie, pompoenpitten, rode ui en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Aubergine pahi

Ingrediënten:
appelazijn, aubergines, citroengras, druivenpitolie, fijne kristalsuiker, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gember, kaneel, kerrieblaadjes, kerriepoeder, knoflook, kruidnagelpoeder, mosterdzaad, pandanblad, rode chilipeper, romanopaprika's en ui

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

gevulde courgettes

Ingrediënten:
citroen, courgette, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, gemalen komijnzaad, gemalen pimentkorrels, granaatappelmelasse, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, koriander, munt, olijfolie, rondkorrelrijst, tomaat, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Iraanse groentestoofpot met gedroogde limoen

Ingrediënten:
berberisbessen, bladspinazie, charlotte aardappels, dille, dragon, flespompoen, geklaarde boter, gemalen geelwortel, griekse yoghurt, groene chilipeper, iraanse limoenen, komijnzaad, koriander, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Iraans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Gort en linzen met paddestoelen en zoete specerijen

Ingrediënten:
bloem, bruine linzen, citroen, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, gedroogde porcini, gemalen komijn, gemalen piment, gort, kaneel, olijfolie, peterselie, portobellopaddestoelen, ui, zonnebloemolie, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Linzen, radicchio en walnoten met manukahoning

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, dille, gemalen geelwortel, laurier, manukahoning, olijfolie, pecorino fiore sardo, peterselie, puylinzen, radicchio, rodewijnazijn, walnoten, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Toon alle 156 recepten in dit boek