Paul Gayler, P. Gayler en G. Filgate - Hot hot hot!

Hot hot hot!

gerechten met pit

Een boek van Paul Gayler, P. Gayler en G. Filgate

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Hot hot hot!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Hot Hot Hot! is een bijzonder kookboek vol verleidelijke recepten, zoals In de oven geroosterde zalm met venkel, courgette en romescosaus, Gepeperde Sint-jakobsschelpen in bacon met kikkererwtenpuree en salieboter of Scherpe kip uit Kerala - een must voor liefhebbers van pittig gekruide gerechten voor iedereen die graag experimenteert en eens iets anders wil proeven. Paul Gayler heeft een ongekende voorkeur voor de subtiele, geraffineerde smaken van pittige ingredi en en voor de kookstijlen van Zuidoost-Azi ot mexico, van de Cariben tot noord-Afrika en het mediterrane gebied.
Paul Gayler, een van de beste chef-koks van Engeland, is voortdurend bezig de kookkunst op een hoger plan te brengen. Hij werkte in enkele van de meest prestigieuze restaurants in Londen en bracht met anderen het Lanesborough Hotel aan de top van de restaurantkeukens in Londen. Samen met Gus Filgate, gelauwerd, creatief food-fotograaf en winnaar van de James Beard Award voor de beste culinaire fotografie, maakte Paul een boek boordevol onweerstaanbare gerechten die u onvermijdelijk in de keuken doen belanden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken