Jeni Wright - De pastabijbel

De pastabijbel

een complete gids voor de pastaliefhebber

Een boek van Jeni Wright

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De pastabijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De pastabijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto’s wordt stap voor stap getoond hoe gemakkelijk het is om zelf verse pasta te maken.
Dit boek bevat aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het zelf maken van pasta, het combineren van smaken en sauzen en de juiste wijnkeuze.
Meer dan 150 inspirerende recepten, van klassieke sauzen tot fantastische salades en van maaltijdsoepen tot ovenschotels, worden in dit geweldige pastaboek getoond.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Linzensoep met pasta

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, bruine linzen, groentebouillon, knoflook, kruidenblaadjes, marjoraan, olijfolie, tijm, tubetti, ui, water, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met varkensvlees

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met paddestoelen en courgette

Ingrediënten:
boter, courgette, gedroogde porcini, kastanjechampignons, knoflook, lasagnavellen, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatensaus in blik, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lamssaus met paprika

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, lamsschouderfilet, laurierblad, olijfolie, pomodori, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met broccoli, ansjovis en pasta

Ingrediënten:
ansjovis in blik, broccoli, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, orecchiette, passata, pecorino, rode peper, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelli met venusschelpen

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peterselie, pomodori, rode peper, ui, venusschelpen, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Soep met bonen en pasta

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, conchiglie, gekookte ham, kaneelstokje, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, runderbouillon, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Zwarte pasta met ricotta

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, ricotta, rode chilipeper, zout, zwarte pasta en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met pesto van rucola

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, rucola, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tomatensaus zonder koken

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, pecorino, pomodori, ricotta salata, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, courgette, diepvrieserwtjes, doorregen spek, kippenbouillon, kippenpoten, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, stellette, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Agnolotti met vleesvulling en wodkasaus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gorgonzola, ham, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, peterselie, rode wijn, room, varkensgehakt, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna uit Bologna

Ingrediënten:
bloem, bolognese-vleessaus, boter, lasagnavellen, melk, parmezaanse kaas, runderbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pansotti met kruiden en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, oregano, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg met kruiden, peterselie, ricotta, room, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastasalade met salami en olijven

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, conchiglie, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, gnocchi, knoflook, oregano, rode ui, salami, suiker, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade