Jeni Wright - De pastabijbel

De pastabijbel

een complete gids voor de pastaliefhebber

Een boek van Jeni Wright

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De pastabijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De pastabijbel is een complete gids voor de pastaliefhebber. Aan de hand van foto’s wordt stap voor stap getoond hoe gemakkelijk het is om zelf verse pasta te maken.
Dit boek bevat aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het zelf maken van pasta, het combineren van smaken en sauzen en de juiste wijnkeuze.
Meer dan 150 inspirerende recepten, van klassieke sauzen tot fantastische salades en van maaltijdsoepen tot ovenschotels, worden in dit geweldige pastaboek getoond.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Ravioli met spinazie en ricotta

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met pijlinktvis en doperwten

Ingrediënten:
diepvrieserwtjes, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, peterselie, pijlinktvis, pomodori uit blik, rode wijnazijn, rozemarijn, spaghetti, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met bresaola en paprika

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, droge witte wijn, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Garganelli met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
asperge, basilicum, boter, doperwten, droge witte wijn, garganelli, lente ui, munt, parmezaanse kaas, peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastavierkantjes en doperwtjes in bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, diepvrieserwtjes, kippenbouillon, lasagnavellen, ontbijtspek, pancetta, parmaham, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto crudo, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel 1 notitie

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met tonijn, paddestoelen en spek

Ingrediënten:
champignons, gedroogde porcini, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, tonijn in olie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Penne met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pomodori uit blik, ui, venkelknol, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Driekleurige tagliatelle

Ingrediënten:
courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, tagliatelle, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Groene groentesaus

Ingrediënten:
boter, courgette, diepvrieserwtjes, extra vierge olijfolie, kristalsuiker, peterselie, pomodori, prei, sperziebonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Fettuccine met ham en doperwten

Ingrediënten:
boter, doperwten, droge witte wijn, fettuccine, gekookte ham, kippenbouillon, kristalsuiker, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Salade met kip en broccoli

Ingrediënten:
broccoli, extra vierge olijfolie, farfalle, kipfilet, gorgonzola, salie, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Farfalle met tomaten-doperwtensaus

Ingrediënten:
basilicum, diepvrieserwtjes, farfalle, mascarpone, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Penne met tomaten- en chilipepersaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, gedroogde porcini, gedroogde rode chilipeper, knoflook, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, penne, pomodori en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelli met venusschelpen

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peterselie, pomodori, rode peper, ui, venusschelpen, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Conchiglie uit Pisa

Ingrediënten:
basilicum, conchiglie, extra vierge olijfolie, knoflook, pomodori, ricotta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles