Karbonades met sjalotjes en rozemarijn
★
★
★
★
★
Een recept van C.J.E. Leenders de Vries.
U vindt dit recept op pagina 47 in Van piepers tot pasta .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- boter
- droge rode wijn
- haaskarbonade
- honing
- hot tomatenketchup
- knoflook
- laurierblad
- peterselie
- rozemarijn
- sjalot
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.