Zalmschelp met gorgonzola

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 50 in Van piepers tot pasta .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Avocado met garnalen en bieslookmayonaise

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Groentevulling voor loempia of flensjes

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Kimchi (snelle)

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Sauce Verte

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]