Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Koken met Sylvia Witteman

het bearnaisesyndroom & De maillardreactie

Een boek van Sylvia Witteman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken met Sylvia Witteman, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Chique aardappelsalade

Ingrediënten:
bacon, basilicum, citroensap, dille, dragon, ei, knoflook, lente-ui, mosterd, olijfolie, pancetta, bladpeterselie, radijs, truffelolie en vastkokende nieuwe aardappel

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Carnitas

Ingrediënten:
avocado, citroensap, gedroogde oregano, gedroogde rode peper, kippenbouillon, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoensap, oude geraspte kaas, sla, tomaten, tortilla's, ui, varkensschouder en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Asperges

Ingrediënten:
asperges, bladpeterselie, boter, citroen, ei, sjalot en slagroom

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Reubensandwich

Ingrediënten:
boter, emmentaler, ketchup, mayonaise, mierikswortel, pastrami, pekelvlees, ui, zuurdesembrood en zuurkool

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Knoflookhapje

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, pittige geitenkaas, toast en zonnebloempitten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gebraden kip

Ingrediënten:
braadkip, citroen, gemalen komijn, groene chilipeper, knoflookpoeder, mayonaise, mild paprikapoeder, witte wijn, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:

Dragon-eiersalade

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonazijn, ei, mayonaise, waterkers en zuurdesembrood

Soort:
salade / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Daisy's dip

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde tomaat in olie, lente-ui, pijnboompitten, selderij, rode peper, roomkaas, tortillachips, wortel en zure room

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Braadworst met rode peper

Ingrediënten:
chilipepervlokken, gemalen venkelzaad, knoflook, rode wijn, suiker, varkensdarm, varkensschouder, vet rugspek, zout en zwarte peper

Soort:
varkensvlees / worst