Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Alle smaken van de regenboog

Een boek van Tessa Kiros

We hebben 209 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Alle smaken van de regenboog, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

‘Een onmogelijk lekker boek. Met de foto’s erbij is dit een odyssee die elk gewoon kookboek ver te boven gaat.’ De Gooi- en Eemlander over De smaak van min herinnering
In Twaalf pr ef je gewoon hoe ze in Itali huis eten.’ Elle Eten


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Alle smaken van de regenboog

Een greep uit de 209 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Brownies

Ingrediënten:
aardbei, bloem, boter, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, kookroom, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Visfilet uit de oven

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, gedroogd broodkruim, olijfolie, peterselie en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gnocchi met bietjes

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en rode biet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Spaghetti met gehaktsaus

Ingrediënten:
boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, spaghetti, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Toon alle 209 recepten in dit boek