Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Alle smaken van de regenboog

Een boek van Tessa Kiros

We hebben 209 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Alle smaken van de regenboog, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

‘Een onmogelijk lekker boek. Met de foto’s erbij is dit een odyssee die elk gewoon kookboek ver te boven gaat.’ De Gooi- en Eemlander over De smaak van min herinnering
In Twaalf pr ef je gewoon hoe ze in Itali huis eten.’ Elle Eten


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Alle smaken van de regenboog

Een greep uit de 209 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

linzen met rijst

Ingrediënten:
boter, bruine linzen, gemalen koriander, groene linzen, kaneelpoeder, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, peterselie, rode ui en zoet paprikapoeder

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Pasta met kalamari & erwten

Ingrediënten:
doperwten, kalamari, knoflook, olijfolie, pasta, peterselie, rode ui, tomaat in blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Hamburgers

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, gorgonzola, goudse kaas, kropsla, mayonaise, olijfolie, peterselie, rode ui, rundergehakt, sesambroodjes, tijm, tomaat, tomatenketchup, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Kippensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, kip, marsala, parmezaanse kaas, pecorino, port, prei, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gnocchi met bietjes

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en rode biet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 209 recepten in dit boek