Gevogelte in pasteikorst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 306 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paling in het groen

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Sauce chivry/sauce à l'estragon - Witte wijnsaus met kruiden, dragonsaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Spruitjes met beurre noisette

Serveersuggestie Spruitjes met beurre noisette

Italiaans kruidenbrood

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten