gebakken visjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 64 in De Marokkaanse keuken .

Keuken:
Marokkaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chermoula-lam met gegrilde courgette en hummus

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Tonijn in tomatensaus met ingemaakte citroen - al toune bil tomatich

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Gebakken knoflookmarinade

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Marinade voor kippenbouten

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades