gebakken visjes
★
★
★
★
★
Een recept van Sarah Woodward en G. Filgate.
U vindt dit recept op pagina 64 in De Marokkaanse keuken .
- Keuken:
- Marokkaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten
- cayennepeper
- chermoula
- fijne couscous
- gemalen komijn
- kleine visjes
- paprikapoeder
- sprot
- versgemalen zwarte peper
- zeezout
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.