gegrilde pittige sardines
★
★
★
★
★
Een recept van Sarah Woodward en G. Filgate.
U vindt dit recept op pagina 65 in De Marokkaanse keuken .
- Keuken:
- Spaans / Marokkaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten
- citroen
- gemalen komijn
- kaneel
- nootmuskaat
- olijfolie
- paprikapoeder
- sardines
- verse peterselie
- versgemalen zwarte peper
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.