lamsvleestajine met abrikozen
★
★
★
★
★
Een recept van Sarah Woodward en G. Filgate.
U vindt dit recept op pagina 78 in De Marokkaanse keuken .
- Keuken:
- Marokkaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / tajine
Ingrediënten
- foelie
- gedroogde abrikozen
- gemberpoeder
- kaneel
- lamsschouder
- nootmuskaat
- boter
- ui
- verse koriander
- verse peterselie
- versgemalen zwarte peper
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.