spaans lamsvlees uit de pot
★
★
★
★
★
Een recept van Sarah Woodward en G. Filgate.
U vindt dit recept op pagina 93 in De Marokkaanse keuken .
- Keuken:
- Spaans / Marokkaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- citroenrasp
- citroensap
- droge witte wijn
- foelie
- grof zeezout
- kaneel
- kruidnagel
- lamsschouder
- laurierblad
- olijfolie
- verse rozemarijn
- versgemalen zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.