Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 37 in De verse Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Witlof-radicchiosalade met ceasardressing, pastrami en zachtgekookte eieren

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Witte asperges met beenham, krieltjes en ei

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Kippensoep met tortellini en gehaktballetjes

Een recept uit

Witte asperges met beenham, krieltjes en ei

Een recept uit  - Het ATAG kookboek