Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

De verse Spaanse keuken

Een boek van Sergio Vasquez

We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De verse Spaanse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Over De verse Spaanse keuken

Een verrukkelijke verzameling authentieke Spaanse recepten voor elke gelegenheid, van gezinsmaaltijden tot etentjes met vrienden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De verse Spaanse keuken

Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:

15-minutensoep sopa al cuarto de hora

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, erwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, sherry fino, tijgergarnalen, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / brood en broodgerecht
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren met groenten piperada

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, donkere basterdsuiker, knoflook, olijfolie, rode paprika, tomaatblokjes, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gebakken krab op Baskische wijze - txangurro al horno

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, knoflook, krab, olijfolie, tomaat, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Gemarineerde olijven

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, groene olijven, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, rodewijnazijn, zoet paprikapoeder en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gevuld kip - pollo relleno

Ingrediënten:
bladpeterselie, chorizo, citroenrasp, citroensap, ei, kip, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ui, varkensgehakt, oregano, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Recept uit De verse Spaanse keuken:

Aubergineschotel - pisto manchego

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ei, knoflook, lichte basterdsuiker, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, tomaatblokjes, ui, oregano, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, knoflook, laurierblad, prei, ui, venkelknol, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Lentegroenten - menestra de verduras

Ingrediënten:
demi creme fraiche, jonge wortel, knoflook, lente-ui, nieuwe aardappel, olijfolie, sjalot, tuinbonen, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Traditioneel vistoofpotje - marmita-kua

Ingrediënten:
aardappel, kappertje, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat, tonijnfilet, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 84 recepten in dit boek