We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De verse Spaanse keuken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Over De verse Spaanse keuken
Een verrukkelijke verzameling authentieke Spaanse recepten voor elke gelegenheid, van gezinsmaaltijden tot etentjes met vrienden.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De verse Spaanse keuken
Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
1 notitie
Ingrediënten: knoflook, konijn, olijfolie, rode rioja, serranoham, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde paddenstoelen en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten: bladpeterselie, chilivlokken, groene olijven, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, rodewijnazijn, zoet paprikapoeder en zwarte olijven
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: blanke amandelen, erwten, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: gedroogde gist, jonge spinazie, kerstomaat, knoflook, olijfolie, patentbloem, pijnboompitten, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, rode paprika, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, paellarijst, prei, rode ui, sperziebonen, strandgapers, tomaat, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, wortel, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, citroensap, groene olijven, kerstomaat, knoflook, lente-ui, olijfolie, rode paprika, versgemalen zwarte peper, witte rijst, zout en zwarte olijf
Keuken: Spaans
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, appel, bleekselderij, citroensap, fromage frais, lente-ui, mayonaise light, rozijnen, verse koriander, versgemalen zwarte peper, walnoten en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, citroenrasp, citroensap, knoflook, olijfolie, sint-jakobsschelpen, sjalot, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: ei, groentebouillon, kaneel, lente-ui, olijfolie, pijlinktvis, pijnboompitten, rozijnen, saffraandraadjes, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: kipkarkassen, raap, ui, verse gemengde kruiden, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Europees / Spaans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: artisjok, bladpeterselie, chilivlokken, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, knoflook, olijfolie, sherryazijn, oregano, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, ei, erwten, groentebouillon, knoflook, olijfolie, sherry fino, tijgergarnalen, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / brood en broodgerecht
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, gevulde groene olijven, kappers, olijfolie, versgemalen zwarte peper, zeeduivelfilet en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappelpuree, bladpeterselie, citroen, ei, gezouten kabeljauw, knoflook, lente-ui, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zelfrijzend bakmeel
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui, snijbiet, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, milde olijfolie, mosselen, pimiento uit blik, sherry fino, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: amandelschaafsel, olijfolie, rode ui, rodewijnazijn, sinaasappel, sultanarozijnen, verse munt, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijf
Keuken: Spaans
Soort: salade / fruit / vegetarisch
Toon alle 84 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789059205819
ISBN10
9059205812