Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

De verse Spaanse keuken

Een boek van Sergio Vasquez

We hebben 84 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De verse Spaanse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Over De verse Spaanse keuken

Een verrukkelijke verzameling authentieke Spaanse recepten voor elke gelegenheid, van gezinsmaaltijden tot etentjes met vrienden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De verse Spaanse keuken

Een greep uit de 84 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Gebakken eieren met chorizo, ham en asperges - huevos a la flamenca

Ingrediënten:
aspergepunten, chorizo, erwten, knoflook, lichte basterdsuiker, olijfolie, pimiento uit blik, serranoham, tomaatblokjes, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Valenciaanse paella - paella valenciana

Ingrediënten:
bladpeterselie, chorizo, erwten, kippenbouillon, kippendij, knoflook, laurierblad, olijfolie, paellarijst, rode paprika, saffraandraadjes, tuinbonen, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Bijgerecht uit De verse Spaanse keuken:

Preisalade ensalada de puerros

Ingrediënten:
ei, knoflook, miniprei, olijfolie, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Gegrilde garnalen met romesco gambas conromesco

Ingrediënten:
gedroogde rode peper, gemalen amandelen, knoflook, olijfolie, rode paprika, rodewijnazijn, tijgergarnalen, tomaat, versgemalen zwarte peper, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Hartige gehaktballetjes albóndigas

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneel, knoflook, lichte basterdsuiker, nootmuskaat, olijfolie, tomaatblokjes, ui, varkensgehakt, versgemalen zwarte peper, witbroodkruim, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Toon alle 84 recepten in dit boek