In zoutkorst gebakken vis met warme knoflook-peperolie
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van J. Lawson.
U vindt dit recept op pagina 106 in Cocina Nueva .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten
- citroen
- eiwit
- extra vierge-olijfolie
- grof zout
- knoflook
- laurierblad
- lente ui
- olijfolie
- rode spaanse peper
- snapper
- verse bladpeterselie
- verse tijm
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
 
 
 
