C. Gordon-Smith, Clare Gordon-Smith, J. Merrell en James Merrell - Azijn

Azijn

Een boek van C. Gordon-Smith, Clare Gordon-Smith, J. Merrell en James Merrell

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Azijn, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.<br/>Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen nog diverse smaakmakers worden toegevoegd.<br/><br/>Azijn met fruit, kruiden en specerijen, zoals dragon, rozemarijn, knoflook en chilipoeder, peperkorrels en laurierblad kunt u eenvoudig thuis maken, mits u de flesjes en kurken goed steriliseert.<br/><br/>Dit boek bevat 30 eenvoudig te bereiden, overheerlijke recepten. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken