traktatie

Zoek naar traktatie in uw eigen kookboeken

De lekkerste traktatie recepten

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea / traktatie uit De (perfecte) man in de keuken:

Honing kwarktaart

Ingrediënten:
ei, frambozen, honing, kristalsuiker, marsala, poedersuiker, ricotta, rozijnen, sinaasappel en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / nagerecht / high tea / traktatie uit De (perfecte) man in de keuken:

Mandarijn-amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, ei, kristalsuiker, mandarijn, sinaasappelschil, slagroom en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vruchtenvlaai

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boysenbes, bramen, citroenrasp, citroensap, framboos, karnemelk, kersen, maïzena, nectarine, ongezouten roomboter, perzik, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Appel-frangipanetaart

Ingrediënten:
amandel, amandelextract, amandelpasta, appel, bloem, ei, ongezouten roomboter, slagroom, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Aarons taartdeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, crème fraîche, ijswater, ongezouten roomboter, slagroom, suiker, taart en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Amandel-kardemomtaart

Ingrediënten:
amandel, amandelboter, bakpoeder, boter, cakemeel, ei, kardemom, suiker, vanille-extract, zout en zoutvlokken

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Meringuemousse

Ingrediënten:
compote, eiwit, maïzena, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
zoet / zoete hapjes
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Pavlova

Ingrediënten:
compote, eiwit, maïzena, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
zoet / zoete hapjes
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Meringuemousse met chocolade en karamel

Ingrediënten:
eiwit, karamelsaus, maïzena, slagroom, suiker, vanille-extract, wijnsteenbakpoeder en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
zoet / zoete hapjes
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Klassieke appeltaart

Ingrediënten:
appelciderazijn, bloem, ijswater, kaneel, ongezouten roomboter, piment, slagroom, suiker, witte azijn, zout en zure appel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Amandeltaart

Ingrediënten:
amandelen, citroenschil, ei, kaneel, poedersuiker, suiker en taartbodem

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

'Filosigaren' met noten en gedroogd fruit

Ingrediënten:
boter, citroenschil, filodeegvellen, gedroogde vruchten, honing, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, noten, sinaasappelschil, suiker en suikerstroop

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Omgekeerde verse ananascake

Ingrediënten:
ananas, bakpoeder, bloem, donkere basterdsuiker, ei, karnemelk, ongezouten roomboter, rozemarijn, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gember-melassetaart

Ingrediënten:
bloem, ei, gemberpoeder, gemberwortel, kaneel, kruidnagelpoeder, melasse, natriumbicarbonaat, neutrale olie, suiker, vanilleroom, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Gezouten-karamelsaus

Ingrediënten:
ongezouten roomboter, slagroom, suiker, vanille-extract en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / zoet
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Sinaasappelgranita

Ingrediënten:
citroensap, sinaasappel, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:

Koffiegranita

Ingrediënten:
koffie, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, blanke amandelen, citroenrasp, dubbelkoolzure soda, ei, kristalsuiker, melk, patentbloem, roomboter, speculaaskruiden, witte basterdsuiker, zeeuwse bloem en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Omgekeerde zoete groenetomatencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, donkere basterdsuiker, ei, karnemelk, ongezouten roomboter, pruimen, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Chocolade-roomkaasrepen

Ingrediënten:
bitterzoete chocolade, bloem, boter, ei, melkchocolade, pecannoot, pure kookchocolade, roomkaas, suiker, walnoten, witte chocolade en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, gist, melk, poedersuiker, roomboter, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / frituur / feestdagen
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Stroopwafels

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, kaneel, keukenstroop, melk, verse bakkersgist, witte basterdsuiker, zeeuwse bloem en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Druiven- of kersentaart met port

Ingrediënten:
donkere basterdsuiker, druiven, kersen, port, rietsuiker en taartbodem

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Vanilletaart en gekaramelliseerde pruimen

Ingrediënten:
pruimen, slagroom, taart, taartbodem en vanillepudding

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Snelle ricottatoetjes

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, ei, ricotta en ruwe rietsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Stroopkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, bruine basterdsuiker, ei, kaneel, keukenstroop, witte basterdsuiker, zeeuwse bloem en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / koek en gebak