tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in uw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gefrituurde artisjok met courgette en kippenlevers

Ingrediënten:
artisjok, bloem, bloemkoolroosjes, citroen, courgette, ei, kippenlevers, knoflook, paddenstoelen, peper, sjalot, sperziebonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Groene asperges met gortrisotto, gruyère en dragon

Ingrediënten:
dragon, gort, groene asperges, gruyerekaas, kippenbouillon, peper, sjalotjes, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
risotto
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Geroosterde zeebrasem met tuinbonen en venkel

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, dragon, lente-ui, spekjes, tuinbonen, venkelknol en zeebrasem

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Linzen uit Le Puy met makreel uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, bospeen, boter, citroen, kippenbouillon, knoflook, makreelfilets, peper, bladpeterselie, prei, puy-linzen, rookspek, sjalot en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Op de huid gebakken kabeljauw met couscous

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cerisetomaat, courgette, couscous, kabeljauwfilet met huid, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Oester met champagnesaus

Ingrediënten:
boter, champagne, citroen, crème fraîche, knoflook, peper, platte oesters, sjalot, wilde spinazie, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gelakte tongscharfilet met auberginecompote

Ingrediënten:
auberginecompote, gember, knoflook, limoen, olijfolie, rietsuiker, rode wijnazijn, sojasaus, tomatenketchup, tongscharfilet en water

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gebakken eendenlever met perenchutney en stoofjus

Ingrediënten:
eendenlever, perenchutney en stoofjus

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Zeebaars

Ingrediënten:
specerijenolie, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Kruim van geroosterde prei

Ingrediënten:
gevriesdroogde sojasaus, pompernickel, prei en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van sla

Ingrediënten:
little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Royale van koraal

Ingrediënten:
agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Heilbot, gerookte, met basilicumcrème en citroen

Ingrediënten:
basilicum, citroen en heilbot

Soort:
hapjes / wild en gevogelte
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Radicchiosalade met walnoot en geroosterde eendenborst

Ingrediënten:
eendenborst, radicchio en walnoten

Soort:
salade
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Wintersalade, witte, met comté

Ingrediënten:
comté

Soort:
salade / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / tussengerecht uit Eten en zo:

Bloemkoolelixer met oester en spekjes

Ingrediënten:
bloemkool, bosuitjes, citroensap, oesters, peper, rookspek en roomboter

Soort:
orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Briochekrans met rozemarijn, saffraan en vacherin mont d’or

Ingrediënten:
brioche, rozemarijn en saffraan

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Heek, gemarineerde, met dille

Ingrediënten:
dille en heek

Soort:
wild en gevogelte

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-04:

Tuinbonen-ricottatoastjes met basilicum en munt

Ingrediënten:
basilicum, munt, ricotta, toast en tuinbonen

Soort:
salade / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-01:

Tartines met zalm-sashimi en wasabi-avocado

Ingrediënten:
avocado, tartines, wasabi en zalm

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2011-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-12:

Crostini met spinazie, gerookt spek en kaas

Ingrediënten:
crostini, gerookt spek, kaas en spinazie

Soort:
vlees / brood en broodgerecht / hapjes / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit delicious. magazine - 2011-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-12:

Krabkoekjes, mini-, met kruidensaus

Ingrediënten:
krab

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes