tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in uw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Prei met mierikswortel, appel en gerookte amandel

Ingrediënten:
amandel, appel, mierikswortel en prei

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Bloemkoolpuree met wijting en spruitjessalade

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Spruitjessalade met wijting en bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Sushiterrine met spicy zalm

Ingrediënten:
zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Wijting met bloemkoolpuree en spruitjessalade

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Bonen-selderijsoep met tijmolie

Ingrediënten:
bonen, olie, selderij en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Paprikasoep, gele-

Ingrediënten:
paprika

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Mouasseline van Sint-Jacobsnoten

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eiwit, fleur de sel, gember, knoflook, laurier, mascarpone, miniprei, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Pompoenravioli met eiercrème

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiercrème, hokkaidopompoen, knoflook, mascarpone, nootmuskaat, olijfolie, pasta, witte truffel, witte truffelschil en zout

Keuken:
Frans

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-08:

Sesamgamba’s met chili-yoghurtdip op kropsla

Ingrediënten:
chili, gamba, kropsla en yoghurt

Soort:
saus/dressing/jus

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-08:

Oesters met Aziatische dressing

Ingrediënten:
dressing en oesters

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Salade van radicchio, asperges en zeebaars gegaard in citroensap

Ingrediënten:
asperges, citroensap, radicchio en zeebaars

Soort:
salade / wild en gevogelte

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-08:

Spaanse orzosalade met groente en saffraan-peterseliedressing

Ingrediënten:
groente, orzo, peterselie en saffraan

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Broodsalsa, kruidige, met sardines uit de grillpan

Ingrediënten:
brood en sardines

Soort:
brood en broodgerecht

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Crostini salamiboter + snijbiet en crostini tuinboonpuree + pecorino

Ingrediënten:
boter, crostini, pecorino, salami, snijbiet en tuinboon

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Parmezaanschaaltjes met artisjoksalade in citroenmarinade

Ingrediënten:
artisjok, citroen, marinade en parmezaanse kaas

Soort:
vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Tagliatelle met lente-ui, pancetta en tomatensaus

Ingrediënten:
lente-ui, pancetta, tagliatelle en tomatensaus

Soort:
vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Courgettebloemen gevuld met basilicumricotta

Ingrediënten:
basilicum, courgettebloemen en ricotta

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Pasta al limone met knoflook, parmezaan en peterselie

Ingrediënten:
knoflook, parmezaanse kaas, pasta en peterselie

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Burrata caprese met aubergine en tomatenzaadjes

Ingrediënten:
aubergine, burrata en tomaten

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Sardines uit de grillpan met kruidige broodsalsa

Ingrediënten:
brood en sardines

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Royale van koraal

Ingrediënten:
agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Zeebaars

Ingrediënten:
specerijenolie, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis