tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in uw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Bonen-selderijsoep met tijmolie

Ingrediënten:
bonen, olie, selderij en tijm

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Paprikasoep, gele-

Ingrediënten:
paprika

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Prei met mierikswortel, appel en gerookte amandel

Ingrediënten:
amandel, appel, mierikswortel en prei

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Bloemkoolpuree met wijting en spruitjessalade

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Spruitjessalade met wijting en bloemkoolpuree

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Sushiterrine met spicy zalm

Ingrediënten:
zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Wijting met bloemkoolpuree en spruitjessalade

Ingrediënten:
bloemkool, spruitjes en wijting

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Ravioli van zeeduivel met paddenstoelen

Ingrediënten:
champignons, crème fraîche, dragon, knoflook, raviolivellen, rozemarijn, sjalot, tijm, trompettes de morts, witte wijn en zeeduivel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Asperges met eendenlever en truffel

Ingrediënten:
asperges, eendenlever, kalfsjus, knoflook, pancetta, peper, spinazie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Naakt

Ingrediënten:
100 jaar oud kwartelei, eendenborst, ganzenvoet, hangop, miso en rogjus

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Chrysanthemum tofusoup

Ingrediënten:
tofu en tomatenconsommé

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Ravioli met topinamboer

Ingrediënten:
bonenkruid, durumbloem, eendenlever, ei, eiwit, kippenbouillon, knoflook, peper, sjalot, topinamboerpuree, truffelsap, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Groentebruschette, rokerige, met rode peper v Inktvis, gebakken, met appel-saffraanaioli

Ingrediënten:
aioli, appel, groente, inktvis, rode peper en saffraan

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kreeft, halve, met salade en truffelmayonaise

Ingrediënten:
kreeft, mayonaise en truffel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Aubergineschotel met kikkererwten en groene peper

Ingrediënten:
aubergines, groene peper en kikkererwten

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Couscous met rozijnen, pijnboompitten en groene olijven

Ingrediënten:
couscous, groene olijven, pijnboompitten en rozijnen

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

Ingrediënten:
coquilles, rode biet en witlof

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Kwartels, gevulde, met savooiekool en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, kwartels en savooiekool

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Boerenpaté met rozemarijn en walnoten

Ingrediënten:
rozemarijn en walnoten

Soort:
vlees

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Carpaccio van makreel, oosterse

Ingrediënten:
carpaccio en makreel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Sint-jakobsschelp, gebakken, met zalmkaviaar en avocado

Ingrediënten:
avocado, sint-jakobsschelp en zalmkaviaar

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-13:

Ganzenpaté

Soort:
vlees / hapjes / wild en gevogelte
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenborst, geroosterde, en radicchiosalade met walnoot

Ingrediënten:
eendenborst, radicchio en walnoten

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Eendenbout, gekonfijte, met gegratineerde mini-cassoulet

Ingrediënten:
eendenbout

Soort:
wild en gevogelte