tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in uw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gelakte tongscharfilet met auberginecompote

Ingrediënten:
auberginecompote, gember, knoflook, limoen, olijfolie, rietsuiker, rode wijnazijn, sojasaus, tomatenketchup, tongscharfilet en water

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Geroosterde zeebrasem met tuinbonen en venkel

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, dragon, lente-ui, spekjes, tuinbonen, venkelknol en zeebrasem

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Linzen uit Le Puy met makreel uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, bospeen, boter, citroen, kippenbouillon, knoflook, makreelfilets, peper, bladpeterselie, prei, puy-linzen, rookspek, sjalot en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gefrituurde artisjok met courgette en kippenlevers

Ingrediënten:
artisjok, bloem, bloemkoolroosjes, citroen, courgette, ei, kippenlevers, knoflook, paddenstoelen, peper, sjalot, sperziebonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Groene asperges met gortrisotto, gruyère en dragon

Ingrediënten:
dragon, gort, groene asperges, gruyerekaas, kippenbouillon, peper, sjalotjes, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
risotto
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Gebakken eendenlever met perenchutney en stoofjus

Ingrediënten:
eendenlever, perenchutney en stoofjus

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Op de huid gebakken kabeljauw met couscous

Ingrediënten:
basilicum, bloem, cerisetomaat, courgette, couscous, kabeljauwfilet met huid, knoflook, koriander, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Vegataartje van aardappel, aubergine, paddenstoelen en geitenkaas

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, geitenkaas en paddenstoelen

Soort:
quiche / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Vijg (gekaramelliseerd), met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas en vijg

Soort:
vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Tongfilet met kerrie en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, kerrie en tongfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Tonijn (gemarineerd) met sinaasappel

Ingrediënten:
sinaasappel en tonijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-08:

Oesters met Aziatische dressing

Ingrediënten:
dressing en oesters

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-08:

Sesamgamba’s met chili-yoghurtdip op kropsla

Ingrediënten:
chili, gamba, kropsla en yoghurt

Soort:
saus/dressing/jus

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Sardines uit de grillpan met kruidige broodsalsa

Ingrediënten:
brood en sardines

Soort:
wild en gevogelte

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Sefardische latkes met muntyoghurt

Ingrediënten:
munt en yoghurt

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Soep in laagjes (in een glaasje)

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Sigara boregi met feta, peterselie en munt

Ingrediënten:
feta, munt en peterselie

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Soufflé van roodschimmelkaas met appelstroop

Ingrediënten:
appelstroop en melk

Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Tempura van makreel met korianderdip

Ingrediënten:
koriander en makreel

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Toast met tapenade van rivierkreeftstaartjes

Ingrediënten:
rivierkreeftstaartjes, tapenade en toast

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-08:

Spaanse orzosalade met groente en saffraan-peterseliedressing

Ingrediënten:
groente, orzo, peterselie en saffraan

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Crostini salamiboter + snijbiet en crostini tuinboonpuree + pecorino

Ingrediënten:
boter, crostini, pecorino, salami, snijbiet en tuinboon

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Ham, gerijpt, met cranberry-chutney

Ingrediënten:
ham

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Kippenleverparfait met granaatappel en salie

Ingrediënten:
granaatappel, kippenlever en salie

Soort:
hapjes