Op de huid gebakken kabeljauw met couscous
★
★
★
★
★
Een recept van Sieberen Meerema en O.L. De Vos.
U vindt dit recept op pagina 18 in Harmonie Op Je Bord .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- tussengerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- basilicum
- bloem
- cerisetomaat
- courgette
- couscous
- kabeljauwfilet met huid
- knoflook
- koriander
- olijfolie
- peper
- rode paprika
- rode ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.