Kalfsuier

Kalfsuier wordt beschouwd als kalfsvlees.

Zoek naar kalfsuier in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfsuier in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kalfsuier recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfsuier:

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Croquets - François Massialot, 1705

Ingrediënten:
broodkruim, eidooier, eiwit, gevogeltemaagjes, kalfsuier, kalfszwezerik, melk, merg, paddenstoelen, paneermeel, reuzel, room, roomkaas, spek, truffel en tuinkruiden

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vulling voor ravioli

Ingrediënten:
allspice, andijvie, bernage, boter, brood, ei, eidooier, foelie, kalfshersenen, kalfsuier, mager kalfsvlees, parmezaanse kaas, ruggenmerg, zout, zwarte peper en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees