Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Filetto di tacchino al prosciutto - Kalkoenfilet met prosciutto
- Ingrediënten:
- boter, fontinakaas, grovierakaas, kalkoenborst en parmaham
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Grovierakaas wordt beschouwd als kaas.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met grovierakaas in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient grovierakaas:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept van Wateetons:
Recept van I love food & wine:
Recept uit delicious. magazine - 2010-04:
Recept uit delicious. magazine - 2010-10:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-01:
Recept uit delicious. magazine - 2006-12:
Recept uit delicious. magazine - 2007-12:
Recept uit delicious. magazine - 2007-01:
Recept uit delicious. magazine - 2007-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-11:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-12:
Recept uit delicious. magazine - 2011-04:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-01: