Recept uit Margriet kookboek:
Raapstelen, gekookt
- Ingrediënten:
- boter, maïzena, margarine, melk, nootmuskaat, raapstelen en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Raapstelen wordt beschouwd als bladgroente.
Raapstelen of bladmoes is een snel groeiende groente waarvan het jonge blad en de bladstelen in het voorjaar gegeten worden. Verschillende Brassica-soorten kunnen hiervoor gebruikt worden, zoals Brassica rapa (ras: Gewone groene), Brassica rapa subsp. campestris (synoniem:Brassica rapa ssp. silvestris, ras: Namenia) en Brassica sinensis (ras: Gele Malse).
Bron: Wikipedia
Photo by Rasbak (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/)], via Wikimedia Commons
Alternatieve naam: raapsteeltjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met raapstelen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient raapstelen:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:
Recept uit delicious. magazine - 2013-04:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-04:
Recept uit delicious. magazine - 2013-04:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-05:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-05:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-04:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-04:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel: