Indiaas

Zoek naar Indiaas in uw eigen kookboeken

Indiaas koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Recept uit Happy Days met the Naked Chef:

Mijn favoriete currysaus met vis, kip of groenten

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bonen, chilipoeder, courgette, curryblaadjes, fenegriekzaad, gember, groene spaanse peper, kipfilet, kokosmelk, koriander, korianderzaad, kurkuma, linzen, mosterdzaad, olijfolie, paksoi, paprika, schelvisfilet, spinazie, tamarindepasta, tamarindesiroop, tomaat, ui, uisnippers en zoete aardappel

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Happy Days met the Naked Chef

Bijgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:

Citroenrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, citroen, curryblaadjes, koriander, mosterdzaad, urad dhal en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

De lekkerste kipbiryani - basisrecept

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, boter, citroensap, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, rozijnen, saffraandraadjes, specerijen, ui, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gevogelte
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Pilav met vlees en specerijen als hoofdgerecht

Ingrediënten:
amandelsnippers, boter, kalfsbouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, kruidnagel, lamsschouder, langkorrelrijst, laurier, limoensap, maanzaad, room, rozijnen, schapenvleesbouillon, venkelzaad, waterkers en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Basisrecept uit Rijst en risotto:

Specerijen voor kipbiryani

Ingrediënten:
chilipoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, gemalen zwarte peper, kaneelstokje, kardemomzaad, kruidnagel en gember

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Pilav met champignons

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, champignon, garam masala, kardemompeul, knoflook, plantaardige olie, sjalot, gember, verse koriander en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Geurige rijst met madrascurry

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, geklaarde boter, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, groene paprika, groene spaanse peper, kaneelpijpje, kardemompeul, kippenbouillon, knoflook, kruidenpasta, plantaardige olie, rode paprika, runderbouillon, runderstoofvlees, ui, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
stoofgerecht / curry / vlees / rijst
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Kruidige rijst met stukjes kip tandoori

Ingrediënten:
boter, groene paprika, kipfilet, koriander, kruidenbouillonblokje, kruidnagel, langkorrelrijst, lente-ui, limoen, olijfolie, peper, rode paprika, tandooripasta, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bombay-aardappelen met ui en appel

Ingrediënten:
aardappel, appelazijn, chilipoeder, garam masala, gemalen komijn, gember, koriander, kurkuma, mosterdzaad, olijfolie, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Bombay-aardappelen met spinazie en pijnboompitten

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, garam masala, gemalen komijn, gember, koriander, kurkuma, mosterdzaad, olijfolie, pijnboompitten, spinazie en tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Rogan josh met paprika

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, chilipeper, garam masala, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, kurkuma, lamsvlees, paprika, suiker, tomaat uit blik, ui en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Rogan josh met Spinazie

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, chilipeper, garam masala, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, kurkuma, lamsvlees, spinazie, suiker, tomaat uit blik, ui en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Rogan josh met mangochutney

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, chilipeper, garam masala, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, kurkuma, lamsvlees, mangochutney, suiker, tomaat uit blik, ui en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:

Indiaase kip tandoori

Keuken:
Indiaas
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Rogan josh met cashewnoten

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, cashewnoten, chilipeper, garam masala, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, kurkuma, lamsvlees, suiker, tomaat uit blik, ui en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Pikante kipcroissantjes

Ingrediënten:
gemberbolletjes op siroop, kipfilet, madras currypasta en partycroissantdeeg uit blik

Keuken:
Indiaas
Soort:
brood en broodgerecht / gevogelte
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Basisrecept uit Spice Wise:

Garam masala

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Chili-jam

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gember, limoensap, moesappels, rode chilipepers, suiker en witte wijnazijn

Keuken:
Indiaas
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kipbiryani

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kruidnagel, gember, hete chilipoeder, kaneelpijpje, kardemompeul, kippenborst, knoflook, kruidnagel, plantaardige olie, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basmati met notenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, cashewnoten, gemalen koriander, groentebouillon, kardemompeul, knoflook, komijnzaad, laurierblad, paddestoel, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht uit Rijst en risotto:

Saffraanrijst met kardemom

Ingrediënten:
basmatirijst, kardemompeul, kruidnagel, saffraandraadjes, taptemelk, water en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Minitortilla's met salsa van geroosterde maïs

Ingrediënten:
gerookt paprikapoeder, jalapeños, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, lente-ui, limoensap, limoenschil, maïskorrels, munt, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, yoghurt, zeezout en zure room

Keuken:
Indiaas
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Zeeduivel met pompoen in kokos-kerriesaus

Ingrediënten:
dikke kokosmelk, geelwortelpoeder, gemberwortel, groene chilipeper, kardemompeul, kerrieblad, knoflook, kruidnagel, limoensap, peper, plantaardige olie, pompoen, sjalot, zeeduivelmoot en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
tajine / vis
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Salade met wilde rijst, koriander en kip kerrie

Ingrediënten:
blanke rozijnen, cashewnoten, kerriepoeder, kipfilet, koriander, olijfolie, peper, sojasaus, wilde rijst, witte rijst en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / rijst / gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Kerrieballetjes met geroosterde kokoschutney

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, currypasta, gemalen kokos, paneermeel, rode peper, rode ui, rodewijnazijn, tivall mix, verse koriander en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip dhansak met rode en groene paprika

Ingrediënten:
chilipoeder, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, kerrie, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olie, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, sojasaus, suiker en tomaat uit blik

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte