spherificatie

Zoek naar spherificatie in uw eigen kookboeken

Spherificatie koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Mozzarella Balloons

Ingrediënten:
mexicaanse basilicum, room, tomatenwater, verse kaaswrongel, volle melk, water, xanthaangom en zout

Soort:
spherificatie
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Dill Spheres

Ingrediënten:
calciumgluconaat, citroenzuur, demiwater, dille, gellan laag acyl, natriumhexametafosfaat, selderijsap, vloeibare stikstof en water

Soort:
spherificatie
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Liquid Pimento Olive

Ingrediënten:
alginaat, calciumlactaat, groene olijven, olijfolie, olijfpekel, piquillopeper, sinaasappelschil, tijm, water en xanthaangom

Soort:
spherificatie
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Tomato Spheres with Basil Oil

Ingrediënten:
alginaat, basilicum, calciumlactaat, druivenpitolie, tomatenwater en water

Soort:
spherificatie
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crab and Pork Stock Spheres

Ingrediënten:
alginaat, calciumlactaat, infusie van bouillon van varken en krab en water

Soort:
spherificatie
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Prosciutto and Melon "Raw Egg" yolk

Ingrediënten:
alginaat, appelzuur, calciumlactaat, eiwit, meloensap, suiker en xanthaangom

Soort:
spherificatie