Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Modernist Cuisine [4]

Ingredients and Preparations

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 301 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [4], online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [4]

Een greep uit de 301 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Truffle Jus

Ingrediënten:
cacao, geklaarde boter, konjacpasta, paddestoelenjus, peperkorrels, rode port, sherryazijn, sjalot, tijmolie, truffelolie, witte port en zwarte truffel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Asparagus Royale

Ingrediënten:
aspergepuree, boter, bruine kippenjus, citroensap, eekhoorntjesbroodolie, eidooier, eiwit, hazelnootolie, room, volle melk, zout en zwarte truffelconcentraat

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Everything Bagel Broth

Ingrediënten:
gellan laag acyl, bagel, sesamzaad, komkommersap, maanzaad, natriumhexametafosfaat, rode uiensap, rode wijnazijn, tomatensap en uienvlokken

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Eggs Benedict

Ingrediënten:
bacon, eidooier, eiwit, engelse muffins, geklaarde boter, olie, hollandaise en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Hot Orange Gel

Ingrediënten:
agar-agar, citroenzuur, fructose, johannesbroodpitmeel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sorbitol en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Scallop Mochi

Ingrediënten:
frituurvet, gedroogde coquilles, sint-jakobsschelp, glucosesiroop, rijstbloem, water en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Jerusalem Artichoke Pudding

Ingrediënten:
aardpeer, druivenpitolie, hazelnoot, hazelnootolie, ingemaakte aardpeer (topinamboer), lambda® carrageen, olie, parmigiano-reggiano, ultra sperse 3®, volle melk en xanthaangom

Soort:
groente
Toon alle 301 recepten in dit boek