Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Modernist Cuisine [5]

Plated-Dish Recipes

Een boek van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young

We hebben 399 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Modernist Cuisine [5], online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Modernist Cuisine [5]

Een greep uit de 399 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Stuffed Smoky Braised Eggplant

Ingrediënten:
aubergine, chilipoeder, gedroogde kokosnoot, gembersap, pinda, ghee, kerrieblad, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, rietsuiker, rietsuikerazijn, tamarindepasta, tomaat, venkelzaad, water, zwarte peperkorrels en zwart uienzaad

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

*American Bbq: Kansas City Bbq Sauce, Kansas Rub, Memphis Rub, East Texas Bbq Sauce, Memphis Bbq Sauce, North Carolina (Eastern Region) Bbq Sauce, South Carolina Bbq Sauce, Centrifuged Bbq Sauce, Kentucky Bbq Sauce, North Carolina (Lexington Sty Le) Bbq Sauce, Red Coleslaw, White Coleslaw, Potato Salad, Fried Green Tomatoes, Fried Pickles, Remoulade Sauce, Corn Bread, Baked Beans, Buttermilk Biscuits, Pork Ribs, Pulled Pork Shoulder, Beef Brisket, Beef Short Ribs American Bbq: Kansas City Bbq Sauce, Kansas Rub, Memphis Rub, East Texas Bbq Sauce, Memphis Bbq Sauce, North Carolina (Eastern Region) Bbq Sauce, South Carolina Bbq Sauce, Centrifuged Bbq Sauce, Kentucky Bbq Sauce, North Carolina (Lexington Sty Le) Bbq Sauce, Red Coleslaw, White Coleslaw, Potato Salad, Fried Green Tomatoes, Fried Pickles, Remoulade Sauce, Corn Bread, Baked Beans, Buttermilk Biscuits, Pork Ribs, Pulled Pork Shoulder, Beef Brisket, Beef Short Ribs

Ingrediënten:
aardappelsalade, augurk, bonen, groene tomaat, gecentrifugeerde bbq saus, kansas city barbecue-saus, kansas rub, karnemelkbroodjes, kentucky bbq saus, maïsbrood, memphis bbq saus, memphis rub, north carolina (lexington-stijl) bbq saus, north carolina (lexington-stijl) bbq saus, east texas barbecue-saus, pulled pork van varkensschouder, remouladesaus, rode koolsla, runderklapstuk, runderspareribs, varkensribbetjes, witte koolsla en zuid carolina bbq saus

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Tarbais beans

Ingrediënten:
bacon, bruine lamsfond, bruine varkensfond, calciumchloride, eendenvet, lamsschouder, knoflook, lamsschouder, tijm, ui, witte tarbais bonen en zwarte peperkorrels

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Spice-Mix Emulsion

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, champagne-azijn, gember, knoflook, manzanilla-sherry, mosselkookvocht, olijfolie, visspecerijenmix en xanthaangom

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Kentucky BBQ Sauce

Ingrediënten:
ananassap, boter, bruine suiker, ciderazijn, citroensap, heinz ketchup, molasse, spekvet, ve-tsin, wild turkey bourbon en worcestershiresaus

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Foie Gras Cherry

Ingrediënten:
amarene kersensiroop, foie gras parfait, gelatine, gellan laag acyl, inmaakvocht van gepekelde kersen, zwarte kersen, xanthaangom en zure kersensap

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sea Urchin Tartar Sauce

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, cornichons, dijon-mosterd, dragon, druivenpitolie, ei, kervel, knoflookbieslook, limoensap, peterselie en zee-egeltong

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous Vide Artichoke

Ingrediënten:
ascorbinezuur, baby-artisjok, citroenschil, gele ui, laurier, tijm, water, wortel, zwarte peperkorrels en zwart korianderzaad

Soort:
groente
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Constructed Red Wine Glaze

Ingrediënten:
appelzuur, bosbes, boter, bramen, eikenhoutchips, fructose, pekel van ingemaakte kalamata-olijven, tanninepoeder, tartaarzuur en verjus

Soort:
ei/omelet/frittata
Toon alle 399 recepten in dit boek