Schelpdierensoep met flageolets

U vindt dit recept op pagina 110 in delicious. magazine - 2014-07 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kokkels met Friese woudbonen en groene snijbiet

Een recept uit delicious. magazine - 2016-03

Salade-variaties

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Sint-jacobsschelpen en krokant gebakken prosciutto met geroosterde tomaten en wittebonenpuree

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Bonen, Friese woud-, en groene snijbiet en kokkels

Een recept uit delicious. magazine - 2016-03

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!