Lamsbout, langzaam gegaarde, met wortel-sinaasappeljus

U vindt dit recept op pagina 42 in delicious. magazine - 2014-11 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pierna adobada de cordero orgánica - Pittige biologische lamsbout

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Marokkaanse stoofpot

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Het lekkerste geroosterde vlees en zelfgemaakte barbecuesaus

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Wortel-sinaasappeljus, bij langzaam gegaarde lamsbout

Een recept uit delicious. magazine - 2014-11

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!