Sint-jakobsschelp, gebakken, met zalmkaviaar en avocado

U vindt dit recept op pagina 40 in delicious. magazine - 2014-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Soep met kip en avocado

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Pascale

Kookboek: The Avocado Show

Een recept uit Isabel

Avocado met paprikadressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Visburgers met avocadosalade

delicious. magazine - 2010-03

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!