Vijgen met parmezaan, balsamico en venkelzaad

U vindt dit recept op pagina 93 in delicious. magazine - 2015-10 .

Soort:
vegetarisch / vegetarisch / fruit / hapjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Parmigiano Reggino all' aceto balsamico (Parmezaanse kaas met balsamico-azijn)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Insalata del maniscalco (Salade van de hoefsmid)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Parmaham met vijgen en balsamicodressing

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Oesters met Parmaham, bosui en balsamico

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!