Tartaar van hert, mayonaise van boerenkool, biet, citroentijm, dille-olie met mosterzaad & haringkuit, bloedzuring

U vindt dit recept op pagina 118 in delicious. magazine - 2015-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vers van de pers #5

Een recept uit Betina Oostveen

Bieten, geroosterde, met boerenkool en quinoa

delicious. magazine - 2013-13

Wrap met rode biet, bietenhummus, quinoa en boerenkool

Een recept uit Isabel

Gezonde lunch wraps

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!